UPDATE PERTAMA :)

Bismillahirrahmanirrahim | Hai reader(s)
Excited betul Ira buat giveaway kali ini. Alhamdulillah dapat banyak penyertaan. 55 orang dalam masa 5 hari tuu memang gempak :) Terima kasih pada yang dah join. Yang belum, dipersilakan klik banner dibawah untuk ke entry tersebut.

Dalam update pertama ni ira nak beritahu penambahan SPONSOR Disebabkan ramai yang join, jadi Ira dapatkan sponsor lagi :) Yang dah join , sila like dan follow sponsor terbaru ya ;)

Butik QasehEmmy - 

Nur Zulaikha - Follow  Follow  

Mustachic -  Follow  

13 comments:

Maisarah Musa said...

done :)

dieba khairuddin said...

oke done.. :)

butterfly said...

done

!em@ GurLz said...

ok..
done ^^

Sitidotshahira said...

done :) tapi ada satu tu tak ley follow coz takde google friend connect :/

!em@ GurLz said...

lupe nx bgth...
yg nur zulaikha toe iema x dpt nx follow coz xde site followers

Insyaz Arj said...

Alhamdulillah... Beres bos!!! 8)

#JemahAwesome said...

done :)

Najwa Izzaty said...

Done ! :D thanks inform ye ;)

★Emie Mieya★ said...

oke, done ! ^.^

Arrien ::@man!:: said...

done like n follow :D

Madihah Zainal said...

saya dah follow semua sponsor kecuali satu je sebab tak de twitter.

liazahirah said...

done...

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini