Segmen ringkas :)

TAMAT

Hai there *wave hands*
Tengoklah. Punya rajin Ira ini nak buat segmen untuk korang. Segmen ini simple sahaja. Apa yang perlu anda buat ialah :
1. Follow blog Ira ,  Like Fanpage di sidebar blog ini,  Follow Twitter Ira
2. Tinggalkan link blog anda di comment box.
Senang bukan ? Ala namanya pun segmen ringkas, mestilah hadiahnya pun ringkas. Tarikh tamat 30 Disember 2012 :) 28 Disember 2012 
 2 pengomen yang terawal akan di-edit blog mereka tanpa header dan footer. 20 yang terawal akan di-review manakala 15 yang seterusnya akan berada di bloglist yang terbaru :)

UPDATE sebab ada yang kata taknak edit right ? :)

22 comments:

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Hai, hai ! Dah lama Like+Follow sini ;) Whee. Senangnya segmen ni. Hewhew xD

http://nurull-syafiyqa.blogspot.com

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

join. :D http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/

dieba khairuddin said...

join bule???

http://diebadhie.blogspot.com/2012/12/segmenn-ringkas.html

Mrs. Sarah said...

http://balqis-sarah.blogspot.com

p/s: nk direviewkan aje.. taknak editkan blog.

Aqilah Othman said...

http://theprincessofstarlight.blogspot.com/2012/12/segmen-ringkas.html

Aqilah Othman said...

Akak , saya nak direview je tau :) x nk edit :)

Nur Syakirah said...

@Aqilah Othmanmemang awak dapat review pun :)

Fatin Nabila said...

http://fatinnabilazulhilmi.blogspot.com/

Call me DayaOwesome said...

Datang join sini ^^ http://bulatitucomell.blogspot.com

Ain Nadia said...

http://ainnadia2.blogspot.com/2012/12/segmen-ringkas.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

@Nur Syakirah akak, bole saya nak review gak? tak nak edit. ;)

Nur Syakirah said...

@мιƨƨ-αωɛƨσмɛsekejap akak tukar ye :)

StrawBerry Cynta Syasya said...

hye..
syasya mahu join :)
dah like page..
twintter x de..sorry...
http://music-syasya95.blogspot.com/

StrawBerry Cynta Syasya said...

syasya nak review juga...x nak edit blog..hehe

★ Eylia Swagger ★ said...

join !

http://gadisgergousyangbaik.blogspot.com/

balqis fatini said...

nk di review jgk ..

http://diaribalqisfatini.blogspot.com/

myrah cengengg said...

join ! :) http://myrahthesamurai.blogspot.com/

Elie Lahh said...

Hi hi elie hoinnnn :')

http://elieysayangkamu.blogspot.com/

NuRuL AtiQAh said...

Hehe join :)
Nak direview lagi :)

http://girlbloggie.blogspot.com/2012/12/segmen-ringkas.html

SyeeraFera said...

join :D

http://saiafera.blogspot.com/

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com

Nana said...

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/ :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini