Blog Ira di-kritik #2

Assalamualaikum dan Hai reader(s)

Haaaa. Sebelum ini blog Ira di-kritik kan. Kritikkan yang membina. I realize that kuning yang ada di blog Ira ini memang menyakitkan pandangan umum. Hmm, I think of something. Jangan risau eh :) 



Klik untuk tumbesaran perut. EH ? Haha. Thank you Thank you Thank you puji header Ira tu. Baru ku tahu blogku nampak macam blogskin. Denim Template sahaja :) Nak tanya sikit ini, korang jatuh cinta ke dengan blog Ira ? Rasanya blog kak Lyssa Faizureen tu lagu gempak kan. I know I'm not like her. Just trying my best untuk jadi blogger berjaya.

Anyway , thanks again Aisyah for the review. Lope youu. HAHA

4 comments:

AienSyahierahDotDot said...

aien tngk okey jer warne purple+Kuning..

Nur Syakirah said...

@AienSyahierahDotDot mungkin ada yang tak suka :(

Adilla Shahirah said...

Yang follow & dash punya background menyilaukan sedikit. Btw nice blog.

Nur Syakirah said...

@Adilla Shahirah yang itu saya setuju. nanti saya tukar :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini