Short segment : ASD by hanim and fiza

Hai reader(s)

Terserempak dekat dashboard. Memang terus joinlah. Hehe biasalah Ira kan :P


Kisah

Siapa eh yang Ira nak cerita ? Hmm. Mungkin Ira cerita tentang rakan Ira, Asyiqin :) You know budak kecik tu. Tak kenal eh ? Haa dekat abwah ini gambar kami berdua.


Untuk pengetahuan kami sama umur. Ira kenal Asyiqin pada tahun 2011. Macam mana? Kami berkenalan masa tingkatan 1. Sebelum ini Ira langsung tak pernah jumpa atau nampak atau kenal pun Asyiqin ini. Maklumlah lain sekolah waktu sekolah rendah kan. Awal-awal nak kenal dia ni memang susah betul. Pemalu sangat orangnya. Tegur sikit pun tak berjawab Adoii. Time tu Ira dah takut dah kalau dia tak suka Ira kan. Sebab time tu kami duduk sebelah je :)

Nurul Asyiqin binti Johar

Yup itu nama penuhnya masa dia perkenalkan diri kepada satu kelas. Bagi Ira itu sudah mencukupi. I still remember macam mana kami mula rapat. Kalau tak disebabkan penglihatan dia kurang jelas untuk nampak tulisan di papan putih, mungkin kami masih tak berkawan. Dia ni kecil je orangnya. Dan comel. Baik, peramah, pendiam tapi gila-gila XD 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Itulah serba serbi tentang rakan Ira ni. Dan untuk pengetahuan lagi sekali, dia baru je pindah Melaka :(((((( Sedih gila masa dapat tahu tuu ! Hope lah dia tak lupa dekat kami semua ni.

Tag : Awak Awak Awak

3 comments:

Hidayatul Afzam said...

Jemput join GA saya : End Year Giveaway by Princess1405

Jangan lupa support mereka juga : TOPUP RM100 &
KENALI KAWAN BAIK

Puteri Afiqah said...

blogwalking dari segmen yang sama :)

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/12/short-segment-by-nurhanim-ehier.html

#hepi blogging

diadiba...!!! said...

jejaLan...
4Low...
pemenang ke-9...
congrats...
bg akak...
brkwn tak smstinye kna dkt sntiasa...
mcm akak n frenz...
fb, twitter n hp kan ada...
:D

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini