Tunggu dan lihat :)

Hai there reader(s)

Haaa , tahun 2012 bakal berakhir lagi 4 hari. Dengan ini Ira berjanji :p Eceh melebih pula. Ira nak buat new look untuk 2013 ini. Any suggestion ? Ira plan nak gabungkan purple dengan kuning. But takut ada pula yang tak suka kan. Act , ada sesiapa nak buatkan header untuk Ira tak ? hehehe xD

9 comments:

NuRuL AtiQAh said...

wahh mcm cantik je . erm layak ke ea atiqah tolong buatkan header kak irra ? hehe

Nur Syakirah said...

@NuRuL AtiQAhsesiapa je pun layak lah syg :)

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Hurm, tak terasa macam pelik ke ? :\ Err, hihi. kalau pink+hijau acaner ? Kehkeh. Entahlah. Tak pandai suggest warna2 unik ni ;p Sorry kritik pasal colour tu :3

Puteri Hanisah said...

gud luck ^^

melissa lissalalissa said...

mesti cantik kaler purple ngan kuning., huhu

Nur Syakirah said...

@Ƞurul Ƨyafiqahhaha pink + hijau ? wahh cantik jugak tu. ada contoh tak / :3

Nur Syakirah said...

@Puteri Hanisahterima kasihh

Nur Syakirah said...

@melissa lissalalissamungkin. huhu

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Hurm, kalau contoh blog ke takdelaah. Contoh colour [#81F781] & [#F5A9E1] Err, tak pastilah. Tapi dah okeyy dah ungu+kuning ni :D

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini