SEGMEN SEBENTAR IRRA

TAMAT !

Hai there reader(s)

Baru habis giveaway nak menggatai pula Ira ni buat segmen. Ek eleh , sekejap joh. Haha. There you go banner header blog Ira sebagai banner. Inilah masalahnya bila tuan penganjur punya lah malas. Hehe

1. Follow my blog dan like fanpage dekat tepi tu.
2. Buat entry simple nak mampus yang mungkin. 
3. Pilih sama ada nak di REVIEW , BW atau FOLLOW. Tiga-tiga pun takpe.
4. Comment di entry ini sahaja ya. :)
Hadiah buku nota kecil dan top up RM 5 untuk seorang

Ira pilih pemenang melalui berapa simple entry mereka tapi tetap menarik perhatian :) Tarikh tamat 23 December :)

13 comments:

nadia said...

saya joinnn ..

http://iekuchinadea.blogspot.com/2012/12/segmen-sebentar-irra.html

nadia said...

saya join..

http://iekuchinadea.blogspot.com/2012/12/segmen-sebentar-irra.html

NuRuL AtiQAh said...

Assalamualaikum . Atiqah join :)

http://girlbloggie.blogspot.com/2012/12/segmen-sebentar-irra.html

Nurul Syafiqah said...

http://pyqa99.blogspot.com/2012/12/segmen-sebentar-irra.html

join !

Dewi Shasha said...

selamat bersegmen :D

wana wazm said...

JOIN..
http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/segmen-sebentar-irra.html

Niqi said...

niqi join :)
http://niqistory-niqi.blogspot.com/2012/12/segmen-sebentar-irra.html

Shafiqah Azman said...

ieka join..

ieka nk REVIEW , BW dan FOLLOW..

Shafiqah Azman said...

ieka join..

ieka nk REVIEW , BW dan FOLLOW..

Nurul Farain :D said...

Tag you! http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah_22.html :)

Nanti ain join segmen irra okay? :)

Ira . said...

http://x-domirawrr.blogspot.com/2012/12/segmen-sebentar-irra.html

[missYAYANG] said...

http://movepencil.blogspot.com/2012/12/segmen-sebentar-irra.html

benarkan saya join walaupun masa tinggal 15minit je lagi. Hikhikhik!

✸Wanny✸ said...

Koin..

http://softness-self.blogspot.com/2012/12/segmen-sebentar-irra.html

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini