End Year Giveaway by FD


Uish, dah lama benor giveaway ni tapi still Ira tak join. Jahat kah Ira ni ? :( Hihi thats why Ira nak meriahkan lagi giveaway akak ni. Maaf kak lambat join. bytheway, saya dah lama follow akak tau ;)

Tekan banner untuk join ya :)

Cara-cara:-

  1. Buat satu entri bertajuk "End Year Giveaway by FD"
  2. Letakkan banner diatas dalam entri tersebut dan linkkan ke entri ini.
  3. List-kan hadiah yang korang nak. CUMA HADIAH YG DI SPONSOR. BUKAN SELAIN DARI YG DI SPONSOR! Untuk yang nak menang hadiah domain, BACA ENTRI NI#UPDATE
  4. Terpulang nak buat entri kreatif atau tak. 
  5. Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu. #tak wajib
  6. Siap! Tinggalkan link entri dan Facebook ID di ruang komen entri ni.
Ofcourselah kan. Mesti kita kena ikut syarat-syarat. Sebenarnya kan, Ira tka pernah menang kalau buat entry kreatif. Jadi tak apalah. Hehe, taknak try disitu :3

Hadiah Piihan :

Long Necklace
Pashmina
Mystery Gift
Tag :  http://cerita-aremira.blogspot.com/ | http://amoimimi.blogspot.com/

2 comments:

Saadah Baek said...

jemput join ye GA saya
http://saadah97.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah_9.html

Dianaa said...

thanks join and good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini