Review Pemenang Contest Sweet Smile by Yaya :)

Tahniah pemenang contest sweet smile :)
Amboii sponsor yang terlebih eksited tengok para pemenang dah keluar. muahaha biasalah Ira memang cenggini. Siapa yang tak kenal lagi itu sila-sila lah kenal Ira. Eh jangan risau. Badan besar Ira sebab makan nasi. Bukan manusia T.T Dah merapu. Jom REVIEW !
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Start dengan blog soft blue ni. Pandang header pun sudah tahu pemilik blog ini fanatik pada korea. Kami sama umur. kan kan ? bakal menduduki PMR tahun depan. Header simple tapi lawa , cun , meletup boom. HAHA. Sidebar kemas. Cuma Ira nasihatkan supaya letak follower widget ya. Mungkin ada blogger yang tak boleh follow guna button ala-ala tumblr macam tu :)

Ira rasa baru sekejap tadi ira melawat blog stripe pink ini. KEBETULAN. Header pemilik blog ini awesome lah. Nak pinjam :3 Confirm kena hempuk T.T Yang paling menarik perhatian Ira dariapda blog ini ialah post title nya. See how pretty it is ? Loading blog pun macam tuan blog. Tak sedap nak gigit biskut. Laju sangat. Sidebar kemas. Cuma follower widget tu ada kan eh :)

"Captured you in my mind" Manisnya ayat header dia tu. Jalur-jalur ya blognya. Bagus banget. Font dalam entry cantik. Tam macam Ira punya ini. Tah hape hape. Awak pakai font apa eh ? Bagitahu Ira tau :3 Ira suka post title dia. Lawaaa. Sidebar tersusun dengan baik. Loading blog tak boleh laju lagi ke ? Sedih tak dapat gigit coklat T.T

Terasa diri ini tidak layak untuk review blog seterusnya ini. Simple betul ! Memang tiada apa pun yang boleh dikoemnkan. Sidebar kemas. Widget yang penting berada ditempatnya. Gaya penulisan dalam blog baik. Cuma loding nya sedikit perlahan. Ira suka kotak comment akak ini. Prettyy !

Blog ini kalau Ira tak kenal memang pelupa sungguh lah. Anyone ingat ? Dialah pemenang segmen sebentar Ira yang sebelum ini. Dan yang edit blognya. Uhuk * batuk* Ira jeles dengan sidebar title dia. Tak boleh cantik lagi ke ? Loading blog laju je. Wushhh macam formula one. ktipu :p Header tu Ira tak buat. Cantik kan ? Kreatif betul pemilik blog ini.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/pemenang-contest-sweet-smile.html

Dah settle pun. TAHNIAH AGAIN kepada yang menang tu :) bye, Assalamualaikum.

2 comments:

NuRuL AtiQAh said...

Hehe :)
Semuanya sudah direview .
Cuma ade yang kak irra letak gamba je. Link blog tkdek .

deqjamucuxx said...

kenapa tak link pemenang.. :) nak terjah diorang..
tahniah kpd pemenang

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini