Tiada Persediaan

Hai dan Assalamualaikum there reader(s)

Rasa-rasanya tiada persediaan untuk apa eh Ira ini. Kahwin ? Wush , lama lagilah >< Nanti kena bash susah hidup aku. Maaf atas panggilan aku sebentar tadi. Haha. Ini hah , Ira tak bersedia lagi nak masuk sekolah T.T

Pinjam doodle kak Azzah :)
Sebab utam Ira tak ready ialah Ira bakal menjadi salah seorang pelajar 98's yang menduduki PMR terakhir :( Dah lama dah berdebar pasal ini. Sejak batch 97's ambil result hari itu , Ira terfikir " Mampukah Ira nak banggakan mama dengan ayah ? Mampukah Ira rampas gelaran antara pelajar terbaik PMR di Selangor ?" Itulah impian Ira sejak Ira bakal digelar PMR Candidates ini. 

Ini short entry je. Tapi bermakna bagi Ira. Korang dah siapkan preparation sekolah ? :)

Nota : Doakan Ira berjaya dalam pelajaran serta dunia dan akhirat tau korang :') 

6 comments:

Ƞurul Ƨyafiqah said...

In Shaa Allah. Batch terakhir ni bertuah... *ye ke? Haha. Buat betul2. Jangan jadi macam akak, 2A je amik result hari tu ._. Good luck ! :D

Nur Syakirah said...

@Ƞurul Ƨyafiqahbertuah ke ? :'O Takpe PMR so far bukan anything lagi. Keep it up untuk SPM tau akak :) Thank you support saya :')

WNHamizahTMR said...

In Shaa Allah Ira boleh. Ira kire bertuah tau sebab Ira batch yg last tuk PMR, adek2 yg ambik PBS sume duk merane sbab susah sangat. Fighting !! ^__^V

Sherlyanna Angiela said...

Ira harus sentiasa bersedia... saya ni lagi teruk :( oklah...
Jangan lupa belajar,jaga kesihatan, kena rajin tau..Apapun saya doakan Ira menjadi pelajar PMR yang cemerlang...

Nur Syakirah said...

@WNHamizahTMRhihi thanks akak :') Ira tak sure yang Ira boleh buat sebenarnya :(

Nur Syakirah said...

@Sherlyanna Angiela Terima kasih kak for the support ! Ira cuba untuk jadi yang terbaik :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini