Bye bye bye :(

Bismillahirrahmanirrahim | Hai reader(s)

Uhuk sob sob, hihi. Maaf, tapi Ira tak akan update apa-apa untuk beberapa hari nii. Ira mohon maaf sekiranya nanti comment anda tidak di-approve, shoutbox tidak dibalas dan blog bersarang. Huahua. Sebab apakah ? Hehe, korang pun mesti pergi bercuti kann ? It's time Ira lah pulak. Asyik duduk rumah jah :(

Ira bercuti tak lama. 3 hari joh :p Ayat gedik keluar Nanti bagi link pasal korang bercuti. Ira nak tahu kisahnya juga ;) Ira akan pergi Jakarta petang ni. 
Doakan Ira selamat pergi dan balik ya :')
Dah emo dah minah niiiii xD Selamat bercuti semua :) Assalamualaikum
 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini