Review blog Pemenang Ira's Speechless giveaway

Hai there reader(s)
Haritu senarai pemenang keputusan Ira's Speechless Giveaway dah keluar. Ada yang tak tengok lagi ke ? Pergilah godek-godek entry Ira yang lepas. Penat mood muncul ini. Hehe. Jom nak review mereka. Tahniah ya sebab menang.
------------------------------------------------------------------------------------------
Haa , Ira masuk je blog ini terus nampak doodle comel dekat header dia tuu. OMG comelnyaaaaa ! Awak buat sendiri ke ? Jeles ini. Hehe. Ini ofcourse lah blogger perempuan sebab semuanya pinky je. Simple tapi menarik betul. Sejuk mata memandang. Cuma blockquote tu betulkan lah sikit ya. Tak sesuai pula dengan tema awak. Sidebar kemas. Loading blog pun awesome :)

Lagi satu blog pinky. This time pinky bukan sahaja satu tema. Ada lagi yang lain. Ira jeles lah tengok diamond dekat header dia tu. Pinjam satu boleh ? *buat muka comel* haha. Blog dia cantik macam tuannya. Eh ? Jangan terlebih kembang pula. Nak tahu tak, adik ni baru sambut birthday dia. Kan kan ? haha. Sidebar kemas. Loading memang best. Shushh cepat je XD Cuma bahagian giveaway/contest tu better kemaskan sikit lagi. Sekadar nasihat :)



Eh ? Mana header ? Wuwu. Uish, ini blog pinky ketiga ini. Penat pula ada pink je. Haha, gurau-gurau. Jangan terasa pemilik blog :D Ira suka blog dia ini. Penuh dengan warna kegemaran Ira cuma tiada biru pula. Alooo :( Ada tuto tak macam mana awak buat title sidebar tu ? Cantik wooo. Sidebar kemas tapi tiada info apa-apa pun disitu. Letaklah your info sikit eh. Baru best. Loading okay :)


Masuk je terus keluar perasaan jeles membuak2 ini. Eh ? Terlebih pula. Apa ini kita sama tema lah, Yeah , sep sikitt. Aha. tengok bio dekat sidebar baru ku tahu dia senior ku. Good Luck SPM tahun depan tau kak :3 Headernya pun mengancam jiwa ini. Eceh, doodle dia comel sangat sangat sangat sangat sangat. Sidebar pun gempak. Loading dia kan.. nak tahu tak Ira tak sempat nak gigit biskut pon dah keluar semua. Wahh


Mustache everywhere. Tolongg ! Hehe. Benda pertama nampak is mustache. Minat mustache ke awak ? :3 Irra rasa blog dia tema rainbow. Cuma purple lebih sikit. Jeles lah blog yang cantik-cantik ini. Kasi lempang nak ? Hihi kejam sekejap. Pandai tau dia ini membodek dalam entry giveaway tu. Hm apa lagi eh. Sidebar dia awesome. Cuma loading blog awak agak lambat. Mohon buang widget yg tak penting eh :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Selesai sudah review. Lepas ini Ira letak korang yang menang bloglist tu dekat senarai bloglist ya. Jangan risaulah :) Okay, itu aja. Sesiapa rajin review lah blog Ira tauuuuu :D Ok bye. 

4 comments:

Kamila Husna said...

Lembab ehh blog saya? Sebelum ni laju ja. Ken edit lain la gamaknya..

Nur Syakirah said...

@Kamila Husnabukanlah lembab cuma slow sedikit je ;)

fiqah hamed said...

Thanks review blog saya..sebelum ini tema blog warna purple..itu blockquote warna purple..lupa nak tukar..hehe..Thanks yer..^^

Nur Syakirah said...

@fiqah hamed ohh patutlah. Anyway nice blog. keep it up k dear :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini