Advanced

Assalamualaikum dan Hai there reader(s)

Perasan entry Ira banyak tentang tutobies kan ? Ya. Disitu menunjukkan bahawa Ira rajin nak buat tuto untuk kongsi bersama korang semua. EH. Janganlah bash Ira sebab baru buat tuto. I know Imma begginer :( Entry tuto banyak keluar, tetapi tiada pages ke ? Pening tengok.
Sabar sabar sabar ~
Hehe. Entry ringkas. Just nak tanya korang ini , If blog ira jadi purple hijau ok ndak ? Commen comment. ok BYE

6 comments:

Mrs. Sarah said...

purple hijau boleh jugak :D

Nur Syakirah said...

@Mrs. Sarah sure ke ni ? Takut macam pelik sangat pulak nanti :(

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Hee.. mesti ada purple dia tu! Anyway, ok je. Cuba buat yang lain dari yang lain. ^^

Nur Syakirah said...

@мιƨƨ-αωɛƨσмɛ hehe biasalah. dari haritu asyik pink je -.-

Aisya Zulkefle said...

Saya suka design sekarang :D Tapi up to you lah .Purple dengan hijau not bad .

Nur Syakirah said...

@Aisya Zulkefle I hope so :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini