Terover lah minah ni :p

Bismillahirrahmanirrahim | Hai reader(s)

Kejap eh. "Tarik nafas. lepas. Tarikkkk. Lepas" Fuh, memang terkejut gila lah bila dapat tahuu. Masih dalam terkejut lagi ini. Hehe, thank you sangat dik.
Apa benda minah ni ?
Entah Ira ni. Tiba-tiba update entry kata terima kasih tapi taktahu apa yang diterima kasih kan. Ish-Ish. Tengok Ira dah cakap sorang-sorang. Ahaha. Ira nak sangat ucap terima kasih face to face dekat adik INI. Oh yeah, Ira juga perasan yang adik ni join giveaway Ira kan ? Thank youuuuuuuuuuuuuuuuu :D

See that picture ? Oh kalau tak nampak terjah SINI ye. Ya Allah, serius terkejut sebab terpilih untuk tempat ketiga. Blog yang cepat bersarang lagi hudus ni pon boleh menang ? Ah, terima kasih lagi dik. "Dey, berapa banyak terima kasih daa -.- Hehe
Thank you sudi baca entry lapuk ni. Ahaks :D Selamat malam.
Tarikh harini cantik. 1 Safar 1434 hijrah :)

2 comments:

Fatin Nabila said...

haha. saya rasa dia lagi muda dari awak. So, patut guna perkataan 'ADIK'

Nur Syakirah said...

@Fatin Nabilaeh yeke ?

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini