Pemenang Segmen Ringkas

Assalamualaikum and hai there reader(s)

Maaflah ya lambat sedikit inform siapa yang bertuah itu. Masuk air keluar asap. Okay Ira dah merepek. Malas nak berceloteh panjang, Jom lah tengok siapa yang menang. 

  1. http://fatinnabilazulhilmi.blogspot.com/
  2. http://bulatitucomell.blogspot.com
  3. http://balqis-sarah.blogspot.com
  4. http://diaribalqisfatini.blogspot.com/
  5. http://www.aimisyahirah.com
  6. http://gadisgergousyangbaik.blogspot.com/
  7.  http://myrahthesamurai.blogspot.com/
  8. http://ainnadia2.blogspot.com/2012/12/segmen-ringkas.html
  9. http://theprincessofstarlight.blogspot.com/2012/12/segmen-ringkas.html
  10. http://elieysayangkamu.blogspot.com/
Ira akan cuba untuk siapkan entry review sebelum esok ya. Harap bersabar. Kepada yang tiada senarai blog diatas, anda akan dimasukkan dalam bloglist blog Ira. Tambahan !

Kepada sesiapa peserta segmen ringkas yang mahu blognya diedit , sila PM Ira di Facebook yang berada di navigation. Terima Kasih :) 

9 comments:

NuRuL AtiQAh said...

wahh ! tak dapat direview .
bloglist pon tkpek lahh , hihi .
thanks :)

Mrs. Sarah said...

no 3. Alhamdulillah

myrah cengengg said...

yea :D nmbor 7 :D

balqis fatini said...

yeay ! menang !! for the 1st time menang .. sblom nie x pernah pon menang ga / contest / segmen .. hehew
thnx yee..

Call me DayaOwesome said...

Alhamdulillah No.2 :D

Nik Ainaa said...

hai, blog awak direveiw :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/review-blog-pemenang-giveaway-aisya-dan.html

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Oh yeah. Bloglist pun jadilah yee ~ Ahaks :D

Mrs. Sarah said...

sis, boleh tak saya dlm bloglist sis? :)

Aimi Syahirah said...

yeay! Alhamdulillah..:)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini