Jadual bermula sekarang !

Bismillahirrahmanirrahim | Hai reader(s)

So trueee !
Awal-awal pagi lagi Ira dah kecoh. Mood nak type tu gila kot dalam otak. Haha. Tapi sampai bab study je, YA ALLAH nak buka buku pon kena tunggu berleter 60 minit. Haih, apa lah nak jadi dekat Ira ni :(

Tengah syok-syok layan kek Mud Chocolate cake by Secret Recipe, mama tiba-tiba tanya.
Mama : Bila Ira nak buat jadual ?
Me : Jadual apa ma ? *Eating*
Mama : Jadual untuk study lah.
Me : Nantilah. Tunggu Nadhirah balik
Mama : Kalau macam tu sampai ke sudahnya tak siap-siap lagi.
Me : Ehehehe *buat muka*
Mama : Haa nah ambil kertas ni. Buat sampai siap.
Me : Pakai Computer jelah maaa
Mama : Takdenya. Nanti asyik online memanjang
Me : Okay T_T
Faham ? Okay. Just let me explain. Tahun depan Ira menduduki PMR. Last batch pula tu. Ramai yang cakap kami ni batch eksperiman. Semua soalan yang pernah di-reject akan dimasukkan dalam PMR untuk kami batch 98's. Err, seram dah Ira bila diaorang kata macam tu. 

Ignore muka.
Mama and Ira still tengah siapkan jadual untuk sepanjang tahun depan. Baru PMR pon dah kena macam ni. Takdelah seteruk abang Ira nak SPM harituu ;) Cuma bukan rezeki abang Ira kot untuk dapat straight A. Redha jelah. Subjek Sejarah, Sains dan Geografi memang menguji minda Ira. Minta tolong korang doakan Ira berjaya untuk dapat 9A ye untuk PMR 2013 :') Hihi, dah kot. Itujelah. Nanti ada lagi Ira akan update.

Nota : Cikgu Kung cakap orang yang pandai Mathematics mesti berisi badan dia. Sebab masa buat jalan kira, mesti asyik makan je. Patutlah Ira bulat kan? Eh ? Muahaha

2 comments:

SYILAH STOREY said...

Hye , awak . Good luck pmr thn dpn . Awak dgn saya sama jea . Jom singgah ke blog saya http://sitisyilah.blogspot.com .

SYILAH STOREY said...

Hye , awak . Good luck pmr . Kita sama lah . Kalau rajin jom singgah ke blog saya http://sitisyilah.blogspot.com .

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini