Pemenang SEGMEN SEBENTAR :)

Hai there reader(s) Yeah you ofcourse!

Ingat tak segmen yang Ira buat 2 hari lepas ? HAHA kesian betul sambutan tak meriah. Apa-apa jelah. Ni Ira malas nak tangguh. Dalam entry ni Ira terus review semua blog yang join tau. dan pada akhir entry baru Ira bagitahu siapa dapat buku nota tu. Top up dibatalkan sebab tak ramai :)

Peserta Pertama


Ira rasa header tu kena transparent lah. barulah pretty macam tuan blog :) kenapa top button ada dua ye ? hihi sorry terperasan pula. Nice lagu dalam blog. Tenang je dengar. Loading blog pun okay. Yang awesome is "Lets Roll" picture dekat About tu. haha Ira suka main :D Ira dah follow tau :)



Wah Photographer's World ye ? Best tuu ! Cantik header. Buat dekat mana eh? pinjam :3 haha bagi ira semua perfect. Cantik sususan warna dia. Dalam entry biarlah warna perkataan hitam ya. Nanti ada yang kabur-kabur pula. hihi. Loading blog awesome! Tak sempat pun nak gigit coklat T.T Keep itu up dear :)



Uuuuu doodle muslimah yang comel sangat tauuu. Kasi Ira pinjam boleh ? please. haha. Cantik sangat blog. Tema purple pink tu. Tak macam Ira punya kan. Huduh je tengoknya :( Touching kejap. Loading blog best (Y) Sidebar teratur dan kemas. Cuma kalau widget tu tak berguna, better buang ya.



Blog ni memang untuk contest, giveaway dan segmen je. Bila terjah entry dia itujelah yang ada. Banyak giveaway awesome. Pergilah terjah kalau nak join juga. Ira cuma nak pesan, mungkin ini ialah sekadar blog contest tapi tak bermaksud tak perlu hias lawa-lawa. Header tu bagi sama besar dengan blog eh :)



Lagi satu blog bertemakan purple. This time Ira suka dengan font header blog ini. Berjahit-jahit. Hebat. haha.  Sidebar kemas cuma Ira cadangkan awak jadikan 2 column sahaja. Sidebar tu ada satu tempat sahaja bagi tak nampak serabut sangat eh :) Oh header tu centerkan tau. hihi keep it up :)


Peserta keenam ini tiada header. Tapi cuba try terjah blog dia. WOW cantik >< Pink gitu semuanya. Jeles wo tengok. Tak boleh cantik lagi ke ? :( haha Nothing to say actually sebab cantik dan betul-betul kemas. Rasanya blog awak ni tiada header pun dah ok. Cuma kan Ira rasa awak kena tambah follower widget tulah. ira tak boleh follow awak sebab dah kena block haritu :( tambah then bagithau Ira. Nanti ira follow laju laju XD Nama kita sama. SEP !



Ira suka font blog awak. Apa nama font eh ? Wah header dia sweet je. Macam tuannya kan ? Eh. ahah. Ini lagi satu blog yang Ira taktahu nak review apa. Sidebar kemas. Post cantik. Cara penulisan baik. Jadi apa lagi eh ? hm, Ira rasa background tu memang dah sesuai dgn blog awak tu. Tak boleh dinafikan lagi :) Dah follow awak tau 



Wah awak. Saya rasa saya tak layak ni nak review awak. Cantik giloo blog dia! Blog pinky ofcourselah untuk gugurl kan. Sidebar kemas. Header cantik. Post dan sidebar title pun awesome. Cuma ada satu yang menggangu sedikit. Senarai giveaway tu. Ira rasa better awak letak je dekat sidebar. Header awak jadi tertutup sebab banner giveaway tu. Hanya pandangan :)



















Dan pemenang untuk segmen ini :)

Peserta yang kedua. Nanti please bagi detail tau dekat Ira. Ira perlukan nama dan alamat tau :) PM Ira dekat Facebook. Ada dekat navigation atas tu. Hadiah yang awak dapat ialah
- Edit blog Washed Denim
- Buku nota kecil
Hope berpuas hati dengan review tadi. BYE. Lepas ini Ira akan berhenti blogging untuk setahun rasanya. PMR :)

3 comments:

hananhadila said...

tahniah buat semua pemenang :)

NuRuL AtiQAh said...

Assalamualaikum kak ira :)
Alhamdulillah , tak sangka boleh menang . Terima kasih kepada cik random dan kak ira juge :)

Tahniah kepada pemenang-pemenang yang lain :)

Nur Syakirah said...

@NuRuL AtiQAh hihi thaniah juga ya :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini