26th Birthday Giveaway by ShidaR


Hai reader(s). Wah, nampak dekat dashboard terus laju tangan ini menaipnya. Hope dapat jadi 60 terawal :)

Tekan banner k :)

Ira tak pandai ucap happy birthday ni tapi Ira cuba juga ya :')

Depan laut ada ombak beralun-alun,
Penyeri malam dan siang hari,
Irra ucapkan selamat ulang tahun,
Semoga akak panjang umur dan murah rezeki

Masuk salon potong rambut
Keluar salon sungguh ayu
Irra mengucap dengan lembut
Akak ! Happy Birthday To You :D

Hehe , itu je yang Ira mampu. by the way again. HAPPY BIRTHDAY AKAK ! SEMOGA SATU HARI NANTI AKAK MENJADI BLOGGER BERJAYA DAN YANG TERKEMUKA DI MALAYSIA :) 


5 comments:

Fatin Nabila said...

Jom join GA saya. Baru je publish. http://fatinnabilazulhiilmi.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

zeeQa said...

jom join segmen ni
http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-for-january-2013.html

Hafizzi Aziz said...

singgah dan follow. hihi.

shidaR said...

admin singgah sini ya :)
thanks coz sudi join simple GA ni
dah pun berlangsung selama 10 hari :)
60 terawal mini calendar ondway dtg tu and tgu juga untuk result penmbahan hadiah, mana tau rezeki lg :) 5 Jan 13 admin umumkn pemenang tmbahan k, tahniah dan gudLuck~!

admin,
www.duniashida.com

Nur Syakirah said...

@shidaR thank you kak. Insyallah :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini