New Skin Submitted

Assalamualaikum dan hai there reader(s)

Finally. Selepas 2 jam struggle try design new skin, Ira berjaya hasilkan blog yang tak seberapa ini. Ira dapat suggestion dari rakan ira, Nadiah untuk buat purple + hijau. Tetapi Ira ragu-ragu sebab susah nak jumpa something yang berwarna hijau accept if we make one. Maaflah ya Nadiah. See this new skin :)




Macam mana ? Cantik ? Yeayy terima kasih. Tetapi tak tahulah macam mana korang pula kan. Comment comment lah ya. Comment anda sangat memberangsang kan. Love you :)

11 comments:

izzaty ezreen said...

Assalamualaikum. Jom kita sama-II join segmen nih ..SIMPLE jer~
http://izzaty-abdullah.blogspot.com/2012/12/segmen-pantas.html

melissa lissalalissa said...

cantikkkk~ ^^

Nur Syakirah said...

@melissa lissalalissahehe terima kasih :D

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Okey, akak tarik balik kata-kata akak ! Ungu+kuning warna yg menarik :D

Nur Syakirah said...

@Ƞurul Ƨyafiqahterima kasih kak ! :')

Jannah Rusdi said...

cantik sangad (y) awesome ! jeles. tngok header pun dah cair lah :))

Nur Syakirah said...

@Jannah Rusdihaih tengok header pun dah cair ? alamak.

fiqah hamed said...

Wah..pandai dia main dengan warna..cantik..(:

Nur Syakirah said...

@fiqah hamed thank youu :)

Anis Farhana said...

Tak buat freebies skin ke? Cantik semua design awak :D Kalau awk buat, nak guna satu.

Nur Syakirah said...

@Anis Farhana saya tak berani lah nak buat. takut ada yang tak berminat :(

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini