Peserta Segmen Ringkas

Hai dan Assalamualaikum reader(s)

Disebabkan segmen ringkas Ira tidak mendapat sambutan yang menggalakkan , Ira akan random 10 orang untuk di-review dan yang selebihnya di bloglist. Fair ke tak ? Taktahulah. Hehe, kalau ada yang membantah bagitahu ya. Ira terima nanti :)

  1. http://nurull-syafiyqa.blogspot.com
  2. http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/
  3. http://diebadhie.blogspot.com/2012/12/segmenn-ringkas.html
  4. http://balqis-sarah.blogspot.com
  5. http://theprincessofstarlight.blogspot.com/2012/12/segmen-ringkas.html
  6. http://fatinnabilazulhilmi.blogspot.com/
  7. http://bulatitucomell.blogspot.com
  8. http://ainnadia2.blogspot.com/2012/12/segmen-ringkas.html
  9. http://music-syasya95.blogspot.com/
  10. http://gadisgergousyangbaik.blogspot.com/
  11. http://diaribalqisfatini.blogspot.com/
  12.  http://myrahthesamurai.blogspot.com/
  13. http://elieysayangkamu.blogspot.com/
  14. http://girlbloggie.blogspot.com/2012/12/segmen-ringkas.html
  15. http://saiafera.blogspot.com/
  16. http://www.aimisyahirah.com
  17. http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/
Sikit je kan ? Memang tiada rezeki. Apa-apa pun thanks semua sebab sudi join. Esok Ira keluar kan entry siapa yang berjaya dan terus review korang semua. Nak merajuk kejap :p HAHA bye

3 comments:

StrawBerry Cynta Syasya said...

tak sabar menanti..hehe :)

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wah, habis tu yang edit blog tu takdelah erk ? Ngehngeh :3

Nur Syakirah said...

@Ƞurul Ƨyafiqah boleh je kalau nak :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini