Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira

Assalamualaikum dan hai there reader(s)

Nampak dekat dashboard je laju terus type entry join. K semua jom join. Siapa tak join Ira tikam *gelak kejam* :P




38 comments:

NJihe.am said...

Susahnya nak jumpa perkataan 'post a comment', cair sangat tulisan. :) Dari segmen yang sama, http://studioous.blogspot.com/. Dah follow.

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Assalamualaikum . alja Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

shadhira said...

Assalamualaikum, dhira datang dari segmen yang sama..

http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

hepy blogging ya:)

shadhira said...

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

dhira datang dari segmen yg sama :)
hepy blogging..

j.e.h.a.n. said...

assalamkm...singgah sini dari segmen niera juga

Jom singgah sini pula =)
http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

nur azian said...

gud luck ye..dtg dr segmen yg sme..

http://destinicinta.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

jemput lawat sini ye :)

nurulakmal said...

terjah sini... :)

http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

Ubaidullah Jaafar said...

Assalamualaikum ,, Saya dari segment yg sama jugak =)

http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

Nurul Najihah said...

najihah dr segmen yg same ... jalan2 + follow sinie

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Amy Hana said...

Tak tulis buruk-2 pun . ni saye dari segmen yang sama :) jom singgah http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/menarik-segmen-terjah-tahun-baru.html . dan saya dah follow blog awak ni :)

fiquecool said...

Assalamualaikum:)Saya dah join :)

http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Mimie said...

singgah :)

http://www.mimiesya.my/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Marlina Mohtar said...

assalamu'alaikum =) salam ukhuwwah

singgah sini, dari segmen yang sama

http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

ain mahsuri ismail said...

hehee. tersinggah kat sini. follow laa kitee jugak. ^^

http://ainmahsuri.blogspot.com/

adibah khairuldin said...

Assalamualaikum, dhira datang dari segmen yang sama.. http://menujusyurgamu.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

leyha said...

hai.. leha datang nak terjah...
done follow...

http://cikladybug.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Adibah Hanun said...

Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama. Comelnya blog awak ni! :)
http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

aisyah humaira' said...

terima kasih kerana join :)

pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

Dear KHY said...

Hi, kite datang dari segmen yang sama ^^V
http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

dhia adawiyah said...

haii .. assalamualaikum .. hehe .. Wieya pun dari segmen sama juga .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html .. hehe .. jemput datang ke blog Wieya ye ..

Cik Wieda said...

ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
-->
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Seneorita Baharin said...

Salam dear..terjah dari segmen yg sama..btw follow u dear :)

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

ieta said...

dr segmen sm. follow cni (smbil sblh tgn pgg baby)

Diera Tekikushika said...

Hai! salam perkenalan. dtg dr segmen sama, jom g blog kita meh. =)

NNAISYHAH said...

Goodluck ye awak. Saya pun dari segmen yang sama. Semoga kita menang. Hikhikhik. Btw dah pernah follow awak dah.

http://apple-crunchh.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html




:: nosa ason :: said...

terjah sini..
http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Izza Sakura said...

terjah sni,dri segmen sme jg n dah fllow

Ubaidullah Jaafar said...

Seronok terjah menerjah ,, Salam menerjah =)

http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html#comment-form

Mimie Najib said...

asslmkm tuan blog.. :)
akk singgah sini dari segmen yang sama dan follow ya.. :) #991

kalau sudi meh la singgah sini kjap..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-bersama-aisyah.html

Yana Zulkifli said...

http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

iela_kylla said...

http://iellakylla.blogspot.com/2013/01/kenapa-aku-ditimpa-malang.html

Ubaidullah Jaafar said...

Salam terjah ,, Dari Blogger Baru

http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

cik RQS said...

assalamualaikum..datang dari segmen yg sama..maaf lambat singgah sini..hihi..=)



http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Emas Putih said...

SAlam . hi . BW here.
http://www.kisahemasputih.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nabila Medan said...

singgah dari segmen sama! jom ke blog nabila =D
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini