Geramnyaaa !

Entry ke lima untuk hari ini. Memang sungguh banyak idea Ira ni. Tapi most of it short entry je pon kan ? Malas nak type punya pasal minah ini. HAHA Jangan tiba tiba serang ira pulak eh. Menangis tak berlagu pula nanti :(

Pernah main game ni ? Pernah ? Pernah ? Kalau pernah inform Ira tauu. Hehe. Game ini boleh jumpa dekat Facebook dan Playstore application untuk android :) Try search "Candy Crush Saga" mesti jumpa. Level awal-awalmestilah senang kan. Bila dah kedepan sikit nanti mahu melalak main T.T

Apa kaitan tajuk dengan game ni ?
Ini haa. Dah berapa minggu try nak lepaskan level 35 tu. Sedih tahu T.T Asyik asyik ini je yang keluar.

Tak mahu kawan game ini seminggu. HAHA , kbye :)

2 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Ahaha.. Game ke rupanya. Ingatkan bf ke ape. Saya dah lama merajuk dengan game kat Facebook sebab asyik kena reload balik je. Bikin panas hati ni. ;D

Nur Syakirah said...

@мιƨƨ-αωɛƨσмɛeh ? bf kite okay je :3 haha. uish jom merajuk puas puas !

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini