Selepas 2 tahun blogging, baru.......


Please ignore gambar atas ni :p Hehe, nampak cantik dekat google jadi masukkan jelah dalam blogpost. EH salah ke ? My post not yours :D Ira dalam mood bosan dan nak menaip. Harap maaf kalau ada masalah teknikal mahupun kesengalan dalam post. Hehe


Nampak yang Ira petakkan merah tu ? Sedih jugaklah tapi apa-apa pun finally pageviews Ira 10000 selepas 2 tahun blogging. Mungkin dulu Ira lebih kepada meng-edit blog ni. Cuma sekarang ni Ira dah cukup berpuas hati dengan blog Ira. Ada yang nak review ? Boleh boleh. Silakan :D Haha, that's it. Bye :)


3 comments:

::azmina nordin:: said...

tahniah sis :) teruskan usaha sis :)

Nur Syakirah said...

@::azmina nordin::thank you for supporting me :)

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

Tahniah ~

Teringin ada DRESS + JAM ICE WATCH + FELT NAME + LOMO AQUATIC + MANY MORE . ESPECIALLY SESUATU YANG DIIMPIKAN OLEH SEMUA BLOGGER = DOMAIN . JOM JOIN SEKARANG !

http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini