Blog Ira Di-kritik !

Assalamualaikum dan hai there reader(s)

Best betul bila blog kita di-kritik kan. Panas aja rasa. Perh best betul :p Okay Ira merepek. EH ! Korang jangan salah sangka pula ya. Sebenarnya blog Ira di-review. Baik sungguh tuannya jujur. Terima kasih ya. Jom baca apa yang tuan blog tersebut itu

Boleh Ira tanya semua, pink + blue blog Ira sebelum ini lagi cantik atau yang sekarang ? Ira sendiri dah mula ragu-ragu ini. Mungkin purple + kuning ini tak sesuai kan untuk Ira. Hmm , okay lah :(( BYE

9 comments:

Aisya Simpson said...

Saya ok dengan warna sekarang .Mungkin bagi yang tak berkenan dengan tema ini sebab warna kuning dia sedikit menyilaukan mata ? My opinion :) Tak semestinya betul , huhu.

Nik Ainaa said...

haha ini bagi sayalah. kalau dah okey bagi awak tak apa :) klau sy, pedulikan kta org asalkan hti bahagia. hikhik. ;D

Nur Syakirah said...

@Nik Ainaa hmm yelah :(

Nik Ainaa said...

@Nur Syakirah lerh... jgnlah slh sangka pulak. adeh! bt saya rsa bersalah pulk >,<

Nur Syakirah said...

@Nik Ainaa tak perlulah :')

Sheera Aya said...

nak komen pasal header boleh?. COmel sesangat! aya suka :)

Nur Syakirah said...

@Sheera Aya hihi kembang kempis Ira ni hah. Terima kasih :D

deqjamucuxx said...

nak komen jgk buleh ??

header superb !! awesome !

Nur Syakirah said...

@deqjamucuxx haih sorang lagi. mengembang dah Ira XD

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini