New Year Giveaway by FY & NEB

Haa exclusive ini dapat jemputan dari penganjur sendiri :p Haha meh meh join. 


Tag : Awak Awak 

7 comments:

SD said...

assalamualaikum.. dri segmen yang sma.. saja nak jalan2.. singgah sini n follow sekali.. xcaye leh tengok.. cri nama SD eh.. hehe..

jemput singgah kat blog sy sekali :D
http://superdreamland.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

fayun said...

assalamualaikum. setakat ni awak lah top reff :D so kalau nak menang hadiah. share lah lagi :D

fayun said...

assalamualaikum! terima kasih sebab sudi join New Year Giveaway by FY & NEB ^^ nak bagitahu, ada perubahan dekat bahagian syarat syarat GA tu. iaitu FOLLOW webstagram Alyia dan 2 iklan churp churp harap ikut kesemua syarat. jujur? in shaa allah anda tersenarai dalam 50 pemenang tu!

http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

Nadhirah Noor Khan said...

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

Mind follow me back ?
Btw good luck dear :)

eymasu said...

singgah dari GA yang sama..jom singgah blog saya..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-and-neb.html

siti fatima Arifin said...

Hello Blogger...

Dari GA yang sama... wish u good luck and all the best.

Saja nak jalan-jalan dan follow disini.

Jemput singgah ker blog Cik putih :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

Syah said...

Hai! jom join dua GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini