Giveaway Akhir Tahun 2012 Dan Awal Tahun 2013

Assalamualaikum dan hai there reader(s)

Dapat jemputan lagi untuk join. Ira time-time macam ini memang asyik join ajalah. Dah tiada kerja yang boleh dibuat kan. Hehe now you know me for good :)

Picit banner sampai pecah untuk ke blog penganjur :)
Part ini Ira suka. Jom dengar baca Ira bercerita :)

"SELAMAT HARI RAYAAA !" Yup , time kenangan terindah Ira berlaku ialah time raya tahun ini. Seperti biasa raya Ira sama seperti sebelum sebelum ini. Cuma lebih kurang menyeronokkan sebab makin lama makin tua. Duit raya kurang T.T Emo lebih. Kenangan ini berlaku waktu Open House di rumah Ira.


Ini yang berlaku. Untuk pengetahuan yang berdiri di sebelah Ira itulah Ahmad Sidiq :) See. Ketara gila kan perbezaan ketinggian kitaorang. Benci dia tu :( Wuwu haha. Sebenarnya Ira dengan dia memang susah gila nak jumpa. Jadi Ira ajak dia pergi open house Ira tu. The best part actually is Ira berjaya buat dia melatah berpuluh-puluh kali. Time ni hubungan kitaorang 9 bulan. Buat muka dunno je kena perli dengan geng Ira waktu tu. Dia kena buli basuh pinggan :P Hehe

---------------------------------------------------------------------------------------------------
 Well that just it. 
Harapan dan Impian 2013 : Semoga Ira berjaya menitiskan air mata mama dengan ayah atas kejayaan Ira peroleh 9A dalam PMR 2013. Ira akan cuba sedaya upaya untuk menjadi pelajar cemerlang Selangor !

2 comments:

Honey Yeo said...

semoga dapat wish awak tercapai..go 9A!btw thanks for join :)

Nur Syakirah said...

@Honey Yeo heee thank youu :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini