New Design

Hey dan Assalamualaikum para pembaca sekalian :)
Woh , dah lama tak tulis cerita dalam blog ni kan. Hehe , sekarang ni Iera terfikir nak ubah design blog. Any idea ? Hm , kalau boleh Iera taknak dah warna purple , pink or biru ni. Nak beyond the ordinary. Tapi sure yang tak berserabut lah. Any suggestion ? Hehe , kalau ada sila tinggalkan di kotak komen or boleh berhubung direct dengan Iera difanpage tau. Thanks , bye

8 comments:

Acha Asha said...

kaler hijau like me ;)

PMR candidates 2013 said...

@Acha Ashatak cukup kreatif pulak kalau nak amik hijau ni. btw thank you

Acha Asha said...

Hmm, pink kan menarik ?

PMR candidates 2013 said...

@Acha Ashatapi dah agak bosan dengan pink ni sebenarnya

Dunia Wilma said...

Color lain daripada yang lain ^_^
Seperti gold, silver, etc...

Acha Asha said...

Hmm, coklat, hijau, merah, biru, rainbow yang tuw jew adek tauw. Warna tuw jew blogger-2 lain banyak gune..

PMR candidates 2013 said...

@Dunia Wilmaada ka background , code colour semua tu ? :3

PMR candidates 2013 said...

@Acha Ashabetul tu. akak nak cari beyond the ordinary sikit.

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini