Freebies : Copyright

Bismillahirrahmanirrahim | Assalamualaikum reader(s)
Rajinnya lah ira buat freebies kan. Ehh, tak lah. Sebenarnya tadi main test-test nak buat yang bersambung dengan body. Then menjadi pula. But Ira punya copyright tak bersambung pon sebab rasa macam tak sesuai je blog takda bahagian tepi tu. Hehe. Okay melalut. Jom terjah. Kalau nak ambillah eh. Tak payah credit pon takpe :)
Width : 900px

Sorry sebba tak buat banyak. Kalau nak macam ni, boleh request dekat komen. Ira sedia buatkan :) Tekan gambar untuksaiz sebenar ya. Cara ambil. klik pada gambar, right click dan copy Image URL ataupun save Image. 

3 comments:

Eleena Yasmin said...

Cantik2 :) , klau nk request satu boleh , buat the owner of this blog jadi Eleena Yasmin Shaharudin . Warna apa pun boleh :) .

Fatin Nabila said...

Cik Owner, saya ambil satu yaa ^^V

bakal jenazah said...

saya amik satu. terima kasih ;)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini