Inspiration :)

Bismillahirrahmanirrahim | Assalamualaikum reader(s)


Hey semua. Selamat pagii. Dah pukul 12 kan ? Kira pagi lah dah tuu. Hehe, Ira merapu. TETTTT ! Sila pastikan anda tidak mendekati makhluk seperti Syakirah kerana anda akan dijangkiti virus gila :p Hehe
Apa nak buat ? 
Sebenarnya idea ni habis. Mood pon takde. Tapi Ira nak juga buat post. Siapa yang Inspiration sebenarnya ? Haha, entry ni bukan tentang Ira. Tetapi tentang salah seorang kenalan Ira yang telah di-tag sebelum ini. Taktahu ? Mesti tak baca entry sebelum ni kan. Okay, merajuk. Taknak kawan korang. Act, macam ada je yang baca post aku. This post tentang pemilik blog dibawah serta rakan dia & crush dia





Tekan any of the picture untuk ke blog beliau :) Simple kan. Tapi cantik menawan lagi kebabomm ! Sila kembang Marini :3 Haha, so Ira edit sikit gambar beliau dan rakan-rakan untuk beliau kenang ;) Kita smeua calon Jenazah kan ? Jadi baik cakap awal-awal. Kalau Ira ada anything, Ira akan update eh. Sekarang ni blur habis dah. Harap maaf. Comment lah ya tentang gambar yang Ira edit ni. Appreciate it :) Bye

Sila jangan curi jika anda bukan salah seorang daripada gambar diatas. Terima kasih

1 comment:

#JemahAwesome said...

Tagged> http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-irsya-healthy-house.html :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini