Mention me :)

Hai dan assalamualaikum reader(s)

Selamat petang semua. Okay harini adik-adik kita yang lahir tahun 2000 ambil keputusan UPSR kan. Share lah sikit dengan Kak Ira korang ni macam mana keputusan. Haha. Perasan tua Act, muda lagi ok :p Sediakan baldi secukupnya untuk keperluan anda muntah. Terima kasih. 


You see how kerek Marini ? Marini juga adalah salah seorang blogger dan kami masih mencari pengalaman blogging. Nantikan post Ira tentang diri rakan-rakan Ira ye. Cuma this entry Ira nak kongsi perbualan kami yang agak-agaknya boleh diberi penampar. Haha, enjoy :p


Marini Mustafa Kamal
ஐயா நீண்ட நான் அவர் வெறுக்கிறேன் ... hahahaha!

------------------ End ------------------

Nota : Tolong jangan kenal dengan pemilik blog INI. Jika tidak mahu diganggu :P Haha , gurau marini. gurau :D

5 comments:

-MΔRINI MK- said...

the holy golden banana has spoken about the convo :3

Nur Syakirah said...

@-MΔRINI MK-haha yeah -,-

Mrs. Sarah said...

I also can speak in three different languange.

Malay,English and Chinese.
不相信??
BTW,恭喜6年级的拿倒7A(在我的学校),也恭喜拿倒5A。

Nur Syakirah said...

@Mrs. Sarahwow , now that awesome. ajar boleh ? :)

Mrs. Sarah said...

@Nur Syakirah tak biasa ajar orang, hehe xD

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini