THE CRAZIEST GIRLS ! XD



Haii dan assalamualaikum semua :)


Harini jari jemari ni tetiba rasa nak type dengan laju dan sepantas kilat sahaja button new post ditekan . Hehe , rajin sangat sampai kerja sekolah tak diusik pon lagi *jangan contohi sikap ini ye* Iera kebuntuan idea sebenarnya ni , tapi ada satu benda yang membuatkan Iera teringat untuk buat blogpost ni . Apa dia ? Jom scroll ke bawah lagi tauu :D


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v






Whoahh , chop chop chop !

Apasal tiba-tiba ada gambar perempuan pegang bunga - ribbon ni ? and suddenly ada budak comel chubby dekat tepi ? Haih , ni mesti tak baca tajuk kan ? Apa pon cannot -.- merajuk 1 saatt . Tettt ~ dah cukupp !


Haha , budak baju hijau tuu ialah one of my rakan karib . And yang baju putih is my friend-enemy :p Kidding - kidding . Diaorang berdua ayu kann ? Comel + gorgeous gituu . Tapi di sebalik muka comel lah sangat mereka ni , tersembunyi satu personaliti yang jarang orang sangkakan ketika melihat gambar . Kami rakan karib jadi kami satu kepala . Ada yang percaya tak diaorang ni HYPER ACTIVE GIRLS ? Percaya atau tidak , baik korang percayakan cause itu ialah kenyataan XD


Even tough diaorang ni hyper , diaorang stil sweet tau tak ? Takde yang akan menyangka benda-benda macam ni , but diaorang ni jiwang nak mampuihhhhhhhhhhh ! Okey , terlebih sudah :p Nak bukti ? Pergi terjah blog diaorang sendiri lahh kay . Iera malas :3

http://likenothingelse-nadiah.blogspot.com/   http://ineverletyougo-lanny.blogspot.com/

Dalam tuu pon ada mengisahkan tentang crush diaorang but kene godek - godek balik lah entry mereka eh . Hihi , okeylah . Taknak kegilaan muncul dekat Iera pulak :3 Byeee

Nota purple : Harittu pakai nota pink , sekarang purple pulak . K , night guys and girls :)

2 comments:

-MĪ”RINI MK- said...

Yeah I'm hyper~
xDD
Btw.. I am cute~ LOL :D

Nadiah Zainal said...

uhh.great! :)
pun bolehh lah..~ :D

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini