REVIEW BLOG : Birthday Giveaway by Nisa NajihahHai dan Assalamualaikum 

Okey , baru sekejap tadi Iera dapat message dari penganjur satu giveaway . Agak lama juga pemenang diumumkan baru dia bagitahu Iera pasal pemenang-pemenang yang berada dibawah Iera. Haha , okey takpe. Salah satu hadiah yang Iera sponsor is review blog dan seorang pemenang telah diberikan :) Jom terjah blog beliau sambil follow kay .
Boleh tekan gambar diatas untuk ke blog beliau . Iera rasa kan macam Iera ni tak layak pulak review kerana tuan empunya blog lebih berpengalaman dari Iera . 

Header - Masuk-masuk blog je terpapar lah header terbaik dari semua yang terbaik (Y) Kreatif betul si pemilik blog. Bagi Iera , kombinasi warna yang baik dan cantik mesti dititik beratkan dalam pembuatan header dan kita dapat lihat kombinasi warna purple , pink , putih berserta warna pelangi memang mencuri hati para pembaca dan follower beliau . Gambar yang diletakkan pon menyeri kan lagi header beliau sebagai tanda miliknya. Senang cerita , gempak , cun dan cantik ! 

Sidebar - Sidebar title nya comel . Polkadot gitu . Haha , Iera suka sangat penyusunan kedudukan sidebarnya cuma bagi pendapat Iera , list post-post sebelum ni patut diletakkan atas sedikit supaya senang ornag nak terjah entry anda yang lama. Yang lain , ok :)

Footer - Footer blog beliau ni comel . Nama beliau jadi bunga , hehe . Nothing to comment .

Okey , itu sahaja review blog . Bye

No comments:

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini