Baru nak update ? Lembab ! #2



Lets continue shall we ! Harituu Iera dah update sikit . Well , ofcourse tak habis lagi . Tak muat woo nak pakai satu post je . Iera takut korang bosan pulak . Hehe , dah-dah . bagi yang tak baca lagi , anda dipersilakan KESINI dahulu . Lepas tuu baru baca yang ini kay :)




Last harituu Iera stop dekat rumah Aiman kan ? Okey . Lets move on . Rumah Luqman kitaorang tak pergi. Ada sedikit masalah teknikal ketika itu so kitaorang batalkan jelah . Then , tunggu bas untuk pergi rumah Iwan pulak :D Dekat sini , mestilah ada gambar kan . Hehe



Dalam bas takde gambar ? Haha, ada sebenarnya tapi nanti ada pulak yang bosan tengok muka kitaorang ni. Wait , kenapa Iera selalu takde eh dalam gambar ? Nak tahu why? Sebab Iera lah photographernya xD Hehe , sesampainya di rumah Iwan, Kitaorang terserempak dengan budak-budak gangster KAA. Semua pandang pelik je :p Maklumlah , first time geng Iera yang perempuan pakai shawl. Dekat rumah Iwan , kitaorang baik sangat. So , gambar takdelah yang cantik untuk share. Sorry :>


Kini , kami straight ke rumah Kharunnisa . And guess what , gambar kitaorang semua cantik dekat sinilah . Serius awesome ! Tak percaya ? Okey , scroll down baby :p

 










Epic kan gambar ? Haha . Dekat rumah Khairun , kitaorang semua makan kuah Durian with roti >.< Haha , dah lama tak makan tau . Sedap wooo ~ Jalan sejauh 150 meter , tibalah ke destinasi seterusnya which is Marini's house . Satu gambar ni yang Iera editkan untuk Marini . Yeah , dia dengan LA dia :))




Hee , baik kan Iera ? Yeah , dah tau dah . Cehhh :p Alaa sekali sekala Marini kene buli dengan kitaorang semua. So , dekat rumah Marini kitaorang memang main kucing jelah. Baik gila kott . Masuk dapur kucing , duduk atas kerusi kucing , masuk toilet kucing . Eh ? lols. Gurau je. Tapi memang awesome lah. One hour lebih dekat rumah Marini and Ajlaa, Asyiqin dan Iera sempat berdebat sikit pasal nak pegi rumah Haziq "Lampard" tuu. Haih , macam-macam. Come to the longest part where kitaorang semua lepak rumah Ajlaa nak dekat 2 jam.

Dalam perjalanan, kitaorang sempat lagi tangkap gambar. Posing habis woo ~
















Rumah Ajlaa memang paling lama . And guess what , her mom tunaikan kata-katanya nak buat Bandung-soda masa raya . yeayyyyy ! Dah lama teringin nak minum. Alhamdulillah , thank you aunty. Kat rumah Ajlaa , kureng gambar sebab battery DSLR dah takde. Tinggal kamera Iera jelah. Haih , nak share pon takde yang cantik menarik tertarik kau memang daboom :p Hehe , bagi yang friend dengan Iera dalam Facebook , korang tengok dalam FB jelah . Yang tak , err . no comment :3



Eh kejap ! Bila masa diaorang pergi rumah Iera eh ? Tak termasuk pon dalam senarai raya ni ? Haha , okey . lets cerita now . Rumah Iera mengadakan open house . So , kalau nak barbeque datang malam. Then , there they are. Masa Ajlaa dengan Asyiqin with Ajlaa's mom pergi ambil Sidiq , Ammar , Apis and Shahmarul , kitaorang lepak padang dulu. Taknak lah menganggu my father siapkn preparation . Ni yang kitaorang sempat tangkap selama 15 minit dekat taman tuu.


kami comel :p

Then , time untuk barbeque .








Antara gambar yang sempat ditangkap masa tuu. Ehem , bawah sekali tuu Iera basuh pinggan dengan si dia. Buli budak tuu habis-habis . Muahaha , hehe. Tapi tinggi kan dia ? Yeah , tau dah -.- Well , itu sahaja post untuk raya bersama S.A.M.A.N.T.H.A.I. ni . Hope tahun depan ada lagi . Thanks sudi baca . Bye semua ~

2 comments:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

meriahnya raya..sakan menziarah yee

Minah Sepet said...

hehe , begitulah nampaknye :))

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini