Followers 500 . Terima Kasih !




Baru balik sekolah terus laju aja tangan ni nak menaip. Why why why ? Hehe , pergi tengok kotak followers Iera cepat . See what I want to say now ? Alhamdulillah , setelah hampir setahun mencuba dan meng-explore benda baru ni , akhirnya followers Iera mencecah 500

Baru 500 . Pi gi daa , bajet nak mampuih minah bajet sepet nie . Puih puih puih ~

Eh , terima kasih sudi cakap macam tuu pada blog buruk ni . Iera sedar siapa Iera . Baru budak mentah . PMR pon tak lepas lagikan . Haih . Apa-apa jelah . Iera nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada followers Iera yang ke 500 ni . Seperti yang dijanjikan pemilik blog followers Iera ke-500 ni akan mendapat top up RM 10 kan ? Eh , tada baca ka ? TERJAH SINI SEKEJAP


klik untuk tumbesaran dugro :)

http://rawforlove.blogspot.com/


Boleh terjah blog si bertuah ni . Nanti bagi saya no.telefon ye awak . Tahniah :)

Nota pink : Rasa ada mood nak edit blog orang pula . Anyone ? But Iera buat simple je tau :)

4 comments:

Nurul Syafiqa said...

NAK!Editkan Heheh

Amar said...

tahniah!
keepitup :)

Minah Sepet said...

@Nurul Syafiqaboleh . IM saya dekat blogkami dot com utk minta edit :) nanti saya bagi list untuk diisi tau

Minah Sepet said...

@Amar thank you for supporting me :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini