Header baru



Assalamualaikum dan hai semua

Amcam perubahan blog Iera ? Better ? Teruk ? Worst ? Baik ? Haha , jawab-jawab . Kalau boleh Iera nak minta sesiapa tolong review blog Iera . Any kekurangan akan diaccept serta merta . Jangan risau , Iera tak garang lah :p Eh , header Iera pon dah bertukar lah . Hehe , bukan header pinjam or made sendiri . Join satu segmen ni and dapat header :) Cantik dia buat . Alhamdulillah .Berilah komen tentang perubahan blog and header tuu ya ? :)

Bubye

12 comments:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Cutieee sngt :))

~MiZz Atie ZieYa~ said...

cantik syg

Maisarah Azmi said...

wow, cunnye header

Minah Sepet said...

Yana fauzi , thanks awakk :DD

Minah Sepet said...

Mizz Atie , ehehe thanks kak ;)

Minah Sepet said...

Maisarah , terima kasih :D

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

mula2 kan, tercarik2 mne header nie, pastu lepas sentuh , bwu nampk . simple. nice ;)

~Sha Purplegirl~ said...

wooaa...nice lorh..cute^^

Minah Sepet said...

Bubble , hehe simple kan ? thank you

Minah Sepet said...

Sha , cute ke ? ada macam tuannye tak ? haha thanks

FaLya said...

wah,cutenyer..teringin nak ada header cute mcm tu..

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

Series simple . cun meletops gitu la adek . Nak review blog ? Akak boleh , Akak suka review-2 ni . Just leave links in my cbox oke ^^

IKLAN LALU ~ PON PON PON

GA TERBANYAK DI DUNIA BLOGGING . JOM REBUT KAN HADIAH YANG AWESOME .
--> LOMO . DOMAIN . PELBAGAI VOUCHER . RM 30 cash . Topup . SHAWL . MANY MORE <--
http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini