Ahh ! Ianya dah berlakuu :((

Sedih , hancur hati ini , kecewa , sakit hati semua ada pada diri ini . Uwaaa :'((
Ewah , berdrama je lebih kau ni :p Hehe agak-agak boleh masuk mana-mana tv show tak ? Mesti tak kan . Hewhew , tak kesah pongg . Dah , merepek dah dia . 
Apa yang kecoh-kecoh sangat Iera ni ? Pagi-pagi lagi dah bising . Nak tidur pon susah -.-

Cuba buka dashboard blog korang . Pergi blogger options . Click and anda akan terlihat sesuatu yang sepatutnya ada sudah hilang . Apa dia ? Tak nampak pon . Yoo , bagi yang selalu guna old blogger interface , anda tidak lagi boleh menukarkannya kepada yang lama . Siapa pengguna setia old blogger interface ni ? Angkat kaki cepat !

Sedih betul lah dah tak ada benda alah tuu . Iera selalu pakai yang tu , tetiba harini hilang segalanya -.- Hm , redha redha . Ada yang sedih macam Iera tak ? Hihi . Okey , sampai sini sahaja . bye :)

Nota pink : Nak bersiap pergi sekolah . Takut kene masuk lagi nama dalam buku disiplin sebab datang lewat . hihi

2 comments:

adibbbb said...

sama la. baru log in tadi. tengoktengok dah jadi dashboard baru ._.

pening la kepala nak pahamkan yg baru ni ==

Minah Sepet said...

haih , sedih betul tengok . smpai skrg blur lagi

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini