Saya nak menang doodle


Wahh , jumpa akak ni ada nak bagi doodle lah :D Okey , syok kemain dah ni.


Dibawah ni bukti saya dah pernah follow blog awak and like fanpage sekali :)




Saya teringin nak doodle daripada azzah kerana selama saya mula berblogging , saya memang dan sememang-memangnya meminati malah menyukai hasil kerja azzah dalam pembuatan doodle ini. Hasil kerja tangan azzah dan abang wan hazel adalah salah satu inspirasi buat saya untuk terus mendalami dunia maya ini. Kan baik kalau saya pon boleh belajar buat doodle and macam-macam lagi ni. Hm , tapi sayang , saya tiada photoshop and seni pon.. err , tak payah cerita lah. hodoh kemain ! Jadi saya hanya dapat melihat sahaja doodle-doodle yang cantik cun lagi meletup ni. 

Okey cukup lah tu. Kesian azzah nak baca :) Yang lain jemput join jugak ye ! 

Tag
PMR CANDIDATES 2013

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini