Explore ♥


Lol . Iera tengah sakit sikit sekarang ni. Sakit apa ? Sakit rindukan mamat tembam tu :p Bhaha xD Oh , dah lama Iera tak update kan . Mahu nak dekat 2 minggu lebih dah . Sob , sob. Kesiann blog ni kena tinggal. Act tak kesian punns :p

Happy 10 month together dear. Insyallah boleh kekal and thank you sudi jaga saya sebaik mungkin :)

Lari tajuk lah. Haha , Iera just nak cakap yang alhamdulillah kitaorang berdua dah 10 bulan bersama. Banyak rintangan yang kami kena lalui sepanjang bersama ini tapi betul kata orang. Dalam hubungan , kalau tiada pahit kelatnya tiada jugalah manisnya kan ? Hihi


Dah 3 minggu Iera cuba nak explore benda baru. Benda apakah yang dimaksudkan ? Haha , benda-benda pasal gadget dalam dunia ni and juga fakta-fakta yang mungkin menarik minat korang semua. Insyallah kalau Iera ada masa Iera share sikit dengan korang tau. Sekarang ni agak busy :) Hope tak kesah.


K lah , gotta to go. Bye peeps :)

1 comment:

Sue PeLik said...

okeh! bersedia mendengar perkongsian :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini