Followers 300 dalam rumah comel Iera ! :D


Hye hye hye semua ! ngeee ~ Tengok tajuk pon dah tau Iera nak buat entry pasal apa ni kann ? :D Haha , setelah sekian lama tak berupdate , Iera update jugak malam ni walaupon sebenarnya banyak lagi kerja nak buat sekarang ni :P Homework je punns -.- Haha , k jangan lari tajuk . Jom tengok kalau tak percaya blog Iera dah mencapai 300+ followers !





Sampai dua dua sekali ha Iera tunjuk ! Iera bersyukur sebab followers Iera naik dengan mendadak . Blog Iera baru berusia 10 bulan 9 hari dan followers dah 300+ . Mungkin orang lain lebih banyak bilangan followers but Iera still bersyukur dengan apa yang Iera dapat . Terima kasih banyak banyak Iera ucapkan kepada semua followers setia Iera yang telah menjadikan blog setahun jagung ni gempak kay ! You're all the best ! >.<

But malam ni , ada seorang blogger hangat ! Iaitu followers Iera yang ke-300 !

http://acuyuhan.blogspot.com/

Wah , blog yang mempunyai 2000+ followers follow blog jagung Iera ni ? Hekhek >.< Terharu Iera tauu :'D Thank you sangat sangat kak sebab sudi follow , Korang pon apa lagi . Jom serbu blog dia . Hehe , jangan lupa join GA Iera ye :D byebye

2 comments:

Maisarah Azmi said...

wa.. tahniah2...

Nur Syakirah said...

Thank you maisarah azmi :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini