1st GiveAway by Fatin & Fatini


Harini Iera dijemput oleh the owner untuk join giveaway dia yang pertama . Excited kemain Iera bila nampak senarai hadiah yang ditawarkan ! Tak percaya ? Join lah GA ni jugak tau !


Syarat-Syarat GiveAway:

1. Warganegara Malaysia.
Iera memang warganegara Malaysia . Tak percaya ? Ni IC nombor . 981208****** :D
2. Mempunyai BLOG dan akaun FACEBOOK.

Ni lah blog kesayangan comel lote Iera :D Akaun Facebook ? boleh rujuk sini --> http://www.facebook.com/nursyakirah98?ref=tn_tnmn
3. Wajib follow blog Fatini & Fatin. *untuk mengetahui perkembangan GA

Dah follow dua dua blog :D Tak percaya . tengok print screen dibawah .



4. Like fanpage Fatini & Fatin.

Pon da like fanpage ini :) Tak percaya , nah Iera dah printscreen :D


Syarat semua Iera dah laksana kan ? OK sekarang cara cara sertai pulak :D

Cara menyertai GiveAway:

1. Buat entry bertajuk "1st GiveAway by Fatin & Fatini".
Tengah buat lah ni :p
2. Letak banner giveaway di atas dalam entry tersebut dan linkkan ke entry ni. 
Scroll sampai atas dan akan nampak banner comel tuu :3
3. Tag 2 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu.
Scroll sehingga ke akhir entry ini . Iera ada tag 2 orang yang bertuah :D
4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni dan di CBOX atau tempat lain tidak akan dilayan.   Sekiranya anda join GA ini dari blog Fatini, tinggalkan link entry anda di sana.(Hanya 1 link diperlukan)
Iera hantar link dekat blog Fatini . Dengan ini Iera berjanji tidak akan meletakkan link entry ini dimana mana fibox , cbox , catbox , pensilbox dan segala BOX lah :)
5. Letak banner di bawah di sidebar anda. *peluang untuk jadi top refferal semakin cerah
Pandang ke sidebar yg bergerak-gerak tuu . Check ada tak ? Jangan melalut pergi tempat lain ye :D
Iera dah laksana kan juga semua cara penyertaan :D

Hadiah menarik menanti anda:

-Mini Pendrive + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-USB + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-Teddybear x 2 pemenang
-Novel x 2 pemenang
-Shawl x 2 pemenang
-Tudung bawal x 1 pemenang
-T-shirt x 1 pemenang
-Topup RM5 x 1 pemenang
-Perfume 1 set x 1 pemenang
-Keychain x 2 pemenang
-Cute pencil case x 1 pemenang
-Brooch x 3 pemenang
-Header x 5 pemenang *saguhati*
-Cursor nama sendiri x 10 pemenang *saguhati*


#Actually Iera teringin nak teddy bear tauu :D Shawl and novel pon boleh . Sangat suka dengan hadiah yang ditawarkan . Heee ~ :3

Tag ! *random*

http://cikyayastory.blogspot.com
http://sayurlemak.blogspot.com

Selamat maju jaya ye dalam giveaway awak . Hope sudi join GA saya juga :)

3 comments:

FaLya said...

maceh,,sudi join..insyaAllah, kalau awk promote habis2an GA ni, awk akan dpt hadiah yg diingini..
-hee,sori,ayat skema ckit

FaLya said...

update!
senarai peserta:
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-fatin.html

Nur Syakirah said...

pleasure ^^ saya betul beetul interestes dgn teddy tuu :3 - insyallah sya akan promote habus-habisan :D

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini