Perubahan

Assalamualaikum and hi semua !

Just look at the tajuk then korang akan perasan perubahan ketara dalam blog Iera bukan ? Amacam , okey tak ? Iera ambil masa 3 jam sahaja untuk buat semua pengubahsuaian . But honest Iera cakap kan , Iera ada rasa sikit tak puas hati . Boleh tolong Iera tak ? Tolong review blog Iera ye . Iera mintak sangat sangat . Sebarang kelemahan akan diterima dengan hati yang ikhlas tanpa bantahan .


Atas ni blog yang dulu . PINK + GREY tema dia . Iera bagi beberapa sebab kenapa Iera tukar . 

  • Iera rasa agak berserabut dan tak sejuk mata memandang . Suram je kan blog tuu . Al maklumlah , warna kelabu warna yang tidaklah menarik perhatian .
  • Agak menyemak pink pink gitu kat dalam blog . Dari kelabu tup tup pink pulak -.-
  • Lambat loading ! Itu satu lagi masalah sebab Iera benci blog dulu
Tapi , tak boleh dinafikan , blog Iera yang dulu lagi cantik dari sekarang kan ? Jom tengok Blg baru Iera pulak .


Hah , yang mana nampak lagi stylish sekarang ? Huhu , for your information , ini bukan blogskin ! Diedit 100% by Iera sendiri dengan bantuan tutorial dari pakar . Coment coment lah and beri pendapat tentang blog yang berwajah baru inii . Thanks korang . XOXO




3 comments:

Hafizah Zainal Abidin said...

THANX SPONSOR EDIT BLOG FOR MY GA :)
KALAU NAK SPONSOR LAGI ,, INFORM CEPAT2 TAU ! :) KALAU NAK SPONSOR BANYAK2 PON BOLEH :)

Iera Diaries said...

Kalau macam tuu saya akan inform dalam minggu ni ye :)

Hafizah Zainal Abidin said...

Hai sponsor Random GA By Cik Fie :)
boleh buat entri berkaitan pasal entri kat bawah ni n share kat orang ramai ? supaya banyak org sponsor GA ni . TERIMA KASIH ! :D
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/pencarian-sponsor-random-giveaway-by.html

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini