Menunggu Followers ke-100

Assalamualaikum and hi semua !

Hihi , pertama sekali , Iera nak mintak maaf sebab tak hupdate blog yang tak cun melucun macam korang punya tu sebab lately ni , Iera busy dengan aktiviti sekolah . Tambah tambah lagi Pertandingan Kawad Kaki sekolah Iera menghampiri tarikhnye . Huhu , tak ready pon lagi :p Tengahari buta ni pulak , Iera terasa macam nak update blog ni . Asyik asyik dengan giveaway je an , buat entry pulak :D

Cu tengok followers box Iera . Baru 70 ++ kan ? Iera sedang menunggu followers ke - 100 Iera :D Iera plan nak kasi hadiah dekat follower yang ke-100 tuu . Alah , bukannye hadiah yang vogue vogue gitu . Hadiah simple je . Orang bertuah tuu akan di-EDIT blog dia dan header percuma dari Iera sebagai tanda terima kasih . Eh , tapi korang yang dah menjadi followers Iera ni jangan berkecik hati pulak tau ..

Iera mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi follow blog tak vogue Iera ni ! Sayang korang !

Okeylah . Iera chaw dulu . Sekolah dah menyeru suruh datang . Byebye
 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini