Followers mencecah 100 !

Hee , teruja nak buat entry ni .

Well , Assalamualaikum dan hi para blogger sekalian !

'Eh bajet nye kau nak buat entry . Baru 100 followers dah kecoh satu dunia . Pftt'

Kepda statement diatas , Iera akan jawab dengan senang jep . Suka haku lah ! Blog aku . Rules aku an *kasaq kemain -.- Hewhew , actually kan , Iera ade cakapkan yang followers ke-100 iera akan mendapat hadiah yang tak seberapa jep . Edit full blog and header , right ? So , tanpa berlengah-lengah lagi , mari kite terjah blog yang telah meng-FOLLOW Iera ni !



nak tau sape tuu ? scroll ke bawah ye !







----------------------------------------------------------------


--




---










----



---



-----------------------------------------------------------------------

--


-----





Thanks sebab follow ye :)


4 comments:

Fariz Reza [FR] said...

tahniah (^_^) , hope nnti awak dah 1000 orang follower sekalipun awak hargai kawan2 awak ye.... nah sokongan dari FR ..hehe gud luck....

p/s: kalo boleh buat entry pasal follower bertuah tu..nnti confirm dia suka ...nti dia datang je blog kita (^_^)

ATIQAH said...

tahniah. alhamdullilah. keep on blogging dik :)
happy blogging :)

Nur Syakirah said...

@Fariz Reza[FR] - Thanks for the support . Insyallah , syaa kan sentiasa hargai rakan rakan saya dalam dunia maya ini

Nur Syakirah said...

@atiqah - thank you kak support Iera . U too :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini