Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Assalamualaikum and Hai there reader(s)

Yeah. Apabila abang senior fizgraphic kita buat segmen. Confirm confirm punya join. He's awesome :D

sila tekan banner :)
Siapa negeri sama dengan Ira ? Jom main sep sep. HAHA. 

Asal dari : Temerloh , Pahang
Makanan : Untuk yang pernah pergi temerloh , confirm pernah dengar "Temerloh : Bandar Ikan Patin" kan ? Fuh , sekali dapat makan Ikan Patin masak lemak cili api campur tempoyak. Dulu-dulu Ira memang tak berminat dengan benda ini sebab pedas. But lepas makan, best betul. Ikan patin ni sedap juga makan dengan petai. Menambah selera makan !

22 comments:

Musyirah :) said...

assalamualaikum !
saya terbang dr Selangor..


http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

firah zafirah said...

hye.. orang pahang gak.. follow k..

http://simonim.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri-pahang.html

Izzati Syazwani said...

Salam perkenalan.. Zati pun Blogger dari Pahang jugak.. Seronok dapat jenguk ke sini.. Btw, Zati dah follow blog awak ni yea ! :)

http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini ..
dari segmen sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

miss zerocinta said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

rodiyatul akmar said...

dri segmen yg sama , dah lama follow awak :)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan , have a nice day :D

bazilah abu hassan said...

terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

singgah dari segmen yg sama! weee.e....


http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

ALS said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah(Siti Hawa Binte Achen),

Jom follow saya jugak kalau belum

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Pahang , Harap Pahang sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nasuha said...

Singgah blogwalking! :)

Syah said...

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

SuparMan SuaRez said...

Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
dari kedah :D

jemput singgah sini ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

i follow ;D

QasehnyaRania said...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
dari kedah :D

jemput singgah sini ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

i follow ;D

siti fatima Arifin said...

@QasehnyaRania

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Azney Shamsuddin said...

Salam..
Dari segmen yang sama.
jemput singgah blog saya
dari pahang :D

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

p/s : dah follow sini :D

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini