Pustakawan SMK Pandan Indah (:

Assalamualaikum and Hai there reader(s)

See. Ira still cuba untuk update setiap hari walaupun memang sibuk dengan sekolah ni. Tidak perlu ceritalah berapa banyak homework yang Ira dapat sehari. Wushhh pengsan. Haha , inilah life sebagai batch terakhir Penilaian Menengah Rendah (PMR).


Ramai masih tidak tahu bahawa Ira seorang pengawas pusat sumber di sekolah. Betul kan ? Hehe , alaa jawatan yang biasa-biasa sahaja. Dengar cerita orientasi untuk murid Tingkatan Satu tak settle lagi. Lama juga ya , time Ira dulu 3 hari dah habis. HAHA. 

Berapa lama pegang jawatan ini ?

Sudah lebih 5 tahun Ira pegang jawatan Pustakawan sekolah ni. Start darjah 4 sehingga sekarang. Alhamdulillah, banyak skill baru dan pengalaman yang berguna lahir di dalam diri Ira. Terima kasih pada guru-guru yang terlibat kerana percaya dengan tanggungjawab Ira. Homework menanti. Nantikan pelancaran giveaway (: Bye

3 comments:

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wah, samalah kita pun librarian jugak. Haha. Awak 5 tahun ? Akak lebih setahun je xD Hakhak

Nur Syakirah said...

@Ƞurul Ƨyafiqah yeay ada gang. haha uish, best lah tuu (Y)

Nur Izzati said...

Betul tu, first masuk sekolah tu cg suruh habiskan 1 bab form3 T_T

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini