Pencarian Sponsor untuk Partnership Blogger Giveaway

STICKY POST

Assalamualaikum and hai there reader(s)

" Ewah Ira ni. Harituu giveaway baru tamat. Lepas tu buat lagi. Gedik gila "
Hoiii. Suka hati aku lah. Choiii tak kacau life kau pun. Maaf atas kekasaran bahasa di situ. Salah ke Ira nak buat giveaway lagi ? Haih. Macam-macam dugaan betul wujud dalam dunia ni.


Maaf atas kehudusan banner itu. PHOTOSHOP hilang :( Taktahu macam mana nak download lagi dah. Sedih gila sangat-sangat ini. Ok salah topik. I'm searching for sponsor yang sudi untuk Partnership Blogger Giveaway. Actually Ira just partner but apa salahnya kan. 

Kelebihan korang sponsor :
- Trafik bertambah
- Earning Churp-churp/ Says bertambah
- Followers Blog bertambah
- Likers Page bertambah
- Followers Twitter bertambah
- Subscribers Facebook bertambah
- Friend Facebook bertambah
- Akan di-review oleh Ira
Berpuas hati sudah ? Comment entry ini. atau boleh terus PM Ira di Facebook yang berada di Navigation. Your support is what we need. Thanks.

11 comments:

Hazirah Nasir said...

Kak Ira, Zira nak jadi sponsor boleh ndak? HAHA. Header satu, topup Maxis/celcom RM 5. How?

Nur Syakirah said...

@Hazirah Nasir dear, PM Ira di facebbok. ira beritahu :)

Bella Sahidi said...

saya boleh sponsor topup! RM1O RM5

CikMunBlogger said...

ewah ! nak buat GA lah :) hehe

Atyra Pink said...

Sponsor Cursor nama macam mana? Boleh? :):)

Farah Shahirah said...

jom join ! http://belogfarr.blogspot.com/2012/12/giveaway-18th-fs-for-you.html

pink.plate.liyana said...

nak sponser aurah friendly shawl from our batch DAMIYYA..pm us at www.facebook.com/HerShop.liyana

Adibah Hanun said...

Saya nak sponsor. Saya dah PM :) Facebook nama Cik Adyb.

NJihe.am said...

Hmm..berminat tapi nak cari barang untuk disponsor dulu. Nannti jenguk balik blog ni k:)

NJihe.am said...

Hmm..free adobe photoshop CS5 crack n bloglist saya setahun boleh?

Aimi Wardina ♥ said...

Nak sponsor . Jap nak PM :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini