~ Si Dia ~

Assalamualaikum and hye to all my readers ! Sorrylha lama tak update blog ! Jom kita story mory jap .

Sebenarnya kan , aku dengan dia tak pernah bertegur sapa dekat sekolah . Sekali pon tak pernah . Pada hari sabtu yang lalu , itulha kali pertama aku dan dia berchat'ing' . Serious tak sangka yang dia tuu baik dan peramah . Sekarang ni dah jatuh hati dekat dia .

 Awak , thanks tau sebab suka kat saya ! Saya hargainya dengan nyawa saya sendiri . Saya sayang awak . Maybe orang cakap awak ni susah bergaul lha , jarang senyum lha dan selainnya , tapi saya anggap awak sebagai seorang lelaki yan baik hati , peramah dan pandai jaga hati saya! Saya seronok sangat berkenalan dengan awak ! Thank you again sebab sudi suka kat saya yea ! Insyallah saya akan sentiasa sayangkan awak selalu ! <3<3<3

#terjiwangsangatmalamni . sayangkamoo ! bye : )

4 comments:

nurul asyiqin said...

wah!!!
da suke sama dia yek?!
harap2 pnjang la..
hubungan korang!

syakiraikira said...

haha , thanks syiqin . Kau bile lagi ?

nurul asyiqin said...

harapan!
kepada sume peminat aquw,
sorry la..aquw terpakse tolak korang
sume,ceh!
padahal,
xdew pon peminat!
over jew lebih,!

syakiraikira said...

maybe ade org yg minat ko . just , ko je yg xtau . tpi kau harus tetap bersabar !

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini