Simple Giveaway

Assalamualaikum and Hai there reader(S)

Dah lama rasanya tak update blog kesayangan ini. Baru dapat new look kira-kira 2 bulan yang lepas. Hehe. Ira nak join giveaway ini. Namanya pun giveaway simple kan ? So here it go.


Kelebihan blog : Colourful. Simple. Tak banyak widget merepek. Cute maybe ? Haha
I think itu sahaja. Hope tiada yang mengata. Sekali sekala perasan terlebih :p ahaha. bye :)

10 comments:

Izza Sakura said...

Thanks join ,snarai peserta telh diupdate dri semasa ke smsa jd jgn lpe terjah ye

Izza Sakura said...

Thanks join,promote ga ni dn bpeluang dpt hdiah

Syazwani Afandi said...

Salam singgah sini dari segmen yang sama. Good Luck :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway.html

Syazwani Afandi said...

Salam singgah sini dari segmen yang sama. Good Luck :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/simple-giveaway.html

✿ MiszNoni ✿ said...

dari GA yg sama . done follow . jemput singgah :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

eCha said...

gud luck.. :D

Nao Mei said...

Singgah berhajat


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html


cik akak tinggalkan jejak dear ..

Filzah Azzahra said...

dari GA's yg sama . Salam perkenalan.

jemput singgah http://sayaeesya.blogspot.com/

Izza Sakura said...

Wjib like https://m.facebook.com/ButikSyafiqahSofeaIi?m_sess&__user=100004044335999

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini