Make Over ♥

Assalamualaikum and Hai there reader(S)

Again Hai followers baruu ! :D Alhamdulillah. Selepas 2 tahun blogging, followers Ira telah mencecah 1000 followers. Boleh lihat di sidebar. Happy betul ini. Haha. Ira tahu mesti ada yang cakap "Eleh, setakat 1000 pun nak kecoh" kan ? Ira appreciate semua followers Ira. Janganlah ad asifat raik dna sombong dalam diri ya. Okay dah mengarut mood Ira dah keluar. Mahu pengsan korang layan lama-lama nanti kang. 


Macam mana new design blog Ira ? Maaf Ira tidak dapat printscreen sebab ketiadaan photoscape dan kemalasan diri. hehe :p Komen komen tentang blog ini ya. Jangan risau lah, Ira terima semuanya. Kalau rajin buat entry kritik blog Ira tau :)

Dari blog serba ungu kuning. Ira tukarkan kepada serba rainbow. Campuran pelbagai warna diletakkan di setiap inci blog Ira ini. Ira tahu banyak lagi widget yang tidak dimasukkan. Ira kekurangan masa as Ira banyak sertai aktiviti sekolah tahun ini. Mohon faham :)

Okay. Ira kena tidur. Esok Perhimpunann ! Malas mode activated -.- Haha , bye. Assalamualaikum :)

2 comments:

spontaneous_gurlz said...

typo eh? tak jumpa pun yang tersilap taip..hehe*gurau2..your blog is cute enough,dun worry :)

Aimi Wardina ♥ said...

Slm, pls join my 4th GA ;)

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/03/4th-giveaway-by-aimi-wardina-aimi.html

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini