Apologize Needed

Assalamualaikum and Hai there reader(s)

First of all Ira nak minta maaf sangat-sangat kerana biarkan blog ini terabai begitu sahaja. Ada time nanti blog ini ada fresh look. Banyak benda nak story tapi lets straight to the point dulu. Ira tak dapat online guna laptop sebab unifi buat hal. Geram seh. Dah abaikan !


Dah masuk bulan Februari pun kan. Cepat sangat masa berlalu. Ira sebagai salah seorang pelajar yang bakal menduduki Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) hadapi pelbagai rintangan. Agak mencabar topik topik form 3 ini. Doakan Ira dapt catch up dengan semuanya ya :)

Ira nak tanya, kepada PMR Candidate 2013, korang dah daftar belum untuk ambil exam ni ? Need respond as soon as possible. Maaf sampai sini sahaja post Ira. Nanti tunggu yang lain tau :)

3 comments:

Fienazzuki said...

ouch...good luck my dear!

Shaira Elianis said...

Belum daftar lagi ni . Sebab confuse nak ambik 9 subjek ke 8 je .. Hmm btw , goodluck to you .. InsyaAllah boleh buat . Do your best and do pray for me too :)

aisyah fashadeland said...

salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back?


* kita same laa . team last pmr . dah daftar dah . ambik 9 subjek

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini