- ONE DAY ONE RELAY -


PMR CANDIDATES 2013 2ND GIVEAWAY BY SYAKIRAH



Assalamualaikum , selamat sejahtera dan Salam 1 Malaysia .

Amboih , Intro dia kemain skema ayat . Hikhik . Lama Iera tak buat entry pasal life Iera kan ? Lahaii , normal lah . PMR'S CANDIDATE 2013 kann . Hewhew . Busy je selalu Iera ni . Nowdays , Iera mana boleh bukak computer waktu weekday . Weekend je boleh . So , nak update tuu semua tak sempat lah . Tada masa . Setakat approve comment boleh la . Blasa chat pon Iera dah tak berapa nak sangat sekarang ni . Well , sorry tau sebab tinggalkan blog bersawang je . Update pon asyik pasal GA je kan ? Mesti bosan right . Hehe , sorry again .


ONE DAY ONE RELAY . Apa yang Iera nak cerita sebenarnya ni ? Setiap hari , memang CONFIDENT 100%+1% Iera akan buka Facebook . Even busy macam mana pon . Sebab nak tengok message dari orang yang tersayang . Hekhek ♥ And every single day juga ada something yang menarik perhatian Iera . Nak tahu apa ? Just wait for the next post kay . Hehe . Sebelum tuu , SELAMAT BERBUKA SEMUA ! :D




2 comments:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

ala..suspen ja..nk tau cepat nih..heheh

Nur Syakirah said...

Ahaha , relaks lah . Nanti Iera update lagi kay :)

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini